Skip to content


  • English
  • Slovenian
O podjetju Natisni

Podjetje TIK d.o.o. s sedežem v Kobaridu se ukvarja s proizvodnjo medicinskih pripomočkov za enkratno uporabo. S svojo 50- letno tradicijo proizvodnje medicinskih pripomočkov predstavlja največjega tovrstnega proizvajalca v Sloveniji in želi postati prepoznaven proizvajalec medicinskih pripomočkov v Evropi, ter nepogrešljiv partner evropskih distributerjev.

Z aktivnostmi iz področja razvoja izdelkov, izdelave plastičnih komponent in cevi, proizvodnje kanil, montaže v čistih prostorih in ustrezno infrastrukturo, je Tik sposoben slediti ostrim zahtevam in pogojem, ki jih narekuje trg.

TIK-ovi izdelki se uporabljajo predvsem v humani medicini, zato je kakovost in zanesljivost izdelka na prvem mestu. O poslanstvu TIK-ovih izdelkov, ki naj bi bili čimmanj boleči, govori tudi naš slogan: »Zeleno. Dotakni me nežno«.

Zelo pomembno področje za obstoj in delovanje podjetja je sistem kakovosti z vsemi pripadajočimi certifikati. TIK ima tako vzpostavljen sistem kakovosti po standardu ISO 13485 in pridobljene CE certifikate za vsak posamezni izdelek.

TIK-ova posebnost in potencial je njegova fleksibilnost, tradicionalno dobro sodelovanje s pomembnimi evropskimi distributerji, ugodna geografska lega in nenazadnje dolgoletne izkušnje s področja medicinske proizvodnje.

 

Proizvodni program

Katetri in sonde
Pripomočki za katetre in sonde
Igle
Pripomočki za intravenozne aplikacije
Seti za punkcijo telesnih votlin
Zamaški
Drugi izdelki
Tiksite - izdelki za brezigelno injiciranje

Iz ponudbe

Osnovni podatki

TIK d.o.o.
Proizvodnja medicinskih pripomočkov
Goriška cesta 5b, 5222 Kobarid, Slovenija
Tel: +386 (0)5 389 07 00
Fax: +386 (0)5 388 51 42
E-mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript